Dacă v-ați trezit în dulapul de la toaletă căutând loțiune sau unguent pentru durerea de spate, vă simțim. Indiferent dacă durerea de gât și spate este rezultatul unei poziții negative de odihnă, disconfort pe toată durata, tipul incorect atunci când ridicați greutăți la sală, uzura zilnică (sau, la naiba, pur și simplu căscat sau apucarea telecomenzii metoda „greșită”). , puteți localiza durerea în spate cu ajutorul cremelor și loțiunilor topice. Cele mai bune creme pentru durerile de spate se vor baza cu adevărat pe ingrediente active, modul în care sunt utilizate, rezultatul de încălzire sau răcire și factorul de rată. Din fericire pentru dvs., v-am sprijinit cu toate informațiile de mai jos, așa că continuați să derulați!

Am adunat această listă cu cele mai bune creme pentru ameliorarea durerilor de gât și spate, după ce am investigat mai mult de 20 de articole. Grupul nostru a examinat fiecare articol în funcție de eficacitate, senzație, componente și preț.

Ce să țineți cont atunci când căutați o loțiune pentru ameliorarea durerilor de gât și spate

Pentru a găsi cea mai bună cremă pentru ameliorarea durerii în țesutul muscular, trebuie să țineți cont de cerințele și preferințele dvs.Citit Hondro Frost Gel pentru inflamație Comanda site-ul Iată câțiva factori esențiali de care trebuie să țineți cont.

Componente energetice

Înțelegerea a ceea ce rămâne în articol vă va ajuta cu siguranță să alegeți o loțiune care atenuează detaliile semnelor de disconfort și simptomele pe care le simțiți cu adevărat. De exemplu, o mulțime de loțiuni includ medicamente antiinflamatoare nesteroidiene topice (AINS) pentru a gestiona umflarea și a ușura durerea. Unele loțiuni constau din contrairitanți, cum ar fi capsaicina și mentolul, pentru a inhiba semnalele de durere către minte și pentru a oferi ameliorarea durerii de scurtă durată. Capsaicina generează o experiență de încălzire, în timp ce mentolul are un efect de răcire. În plus, alte creme pentru ameliorarea disconfortului folosesc lidocaina, un anestezic topic, pentru a amorți zona și a atenua durerea.

Tehnica de aplicare

Trebuie să selectați o frecare a masei musculare cu cea mai sensibilă abordare de aplicare, în funcție de preferințele dvs. și de posibilele restricții fizice. Unele loțiuni pentru ameliorarea durerilor de gât și de spate vin într-un tub și vă solicită să masați manual produsul direct în piele. Altele sunt dezvoltate ca roll-on-uri, care pot fi la îndemână atunci când se aplică în locații greu accesibile. Dacă nu ești adeptul cremelor lipicioase, s-ar putea să mergi cu articole cu o consistență asemănătoare gelului. Cei cu limitări de flexibilitate ar putea lua în considerare în plus spray-urile pentru aplicare simplă.

Efecte negative posibile

Cercetați studiați articolul înainte de a obține, mai ales dacă aveți pielea deosebit de sensibilă. Aruncați o privire la componente pentru a vedea dacă veți avea vreun tip de posibilă reacție alergică. Unele loțiuni pentru ameliorarea durerilor de spate au componente care pot crea răspunsuri, de la furnicături sau senzații de arsură până la erupții și mâncărimi. Faceți în mod constant un test de plasture înainte de a utiliza produsul pe o suprafață mare. Nu în ultimul rând, dacă ai și un nas delicat, s-ar putea să vrei să optezi pentru produse fără parfum. Discutați cu un specialist în domeniul sănătății dacă observați orice fel de reacții ale pielii sau durere din cauza utilizării cremei pentru atenuarea disconfortului.

Care este cea mai bună loțiune de folosit pentru durerile de spate?

Cea mai bună cremă pentru durerile de spate se bazează pe tipul de disconfort pe care îl experimentați și pe alegerile dvs. De exemplu, unii ar putea dori o loțiune pentru ameliorarea durerii care oferă o trecere profundă prin căldură, cum ar fi Penetrex Joint & & Muscle Mass Therapy Lotion, în timp ce alții aleg articole precum Biofreeze Menthol Pain Relieving Lotion pentru o senzație de gheață la modă. Unii ar putea avea nevoie de o cremă cu reprezentanți de amorțire, cum ar fi lidocaina, pentru a amorți locațiile dureroase, în timp ce alții ar putea dori cea mai bună loțiune pentru artrită pentru a minimiza disconfortul cauzat de artrită. Alții ar putea încerca să găsească cea mai bună cremă pentru disconfortul de sciatică pentru atenuarea țintită a disconfortului, în timp ce unii ar putea încerca pur și simplu să găsească o cremă completă pentru atenuarea durerii.

Crema ajută la reducerea durerilor de gât și de spate?

Da, loțiunile topice pot ajuta la reducerea durerilor de gât și spate. Aceștia funcționează fie prin dezvoltarea unei experiențe calde sau reci care distrage mintea de la durere, fie prin furnizarea de medicamente pentru ameliorarea durerii direct în locația deteriorată. Cremele pot fi aplicate în anumite locații, permițând atenuarea disconfortului vizată, care funcționează dacă durerea este locală în jurul locației reduse a spatelui. Rețineți că acestea pot oferi doar o ușurare pe termen scurt, pe care ar trebui să consultați întotdeauna un expert în îngrijire medicală, mai ales dacă disconfortul persistă sau se agravează. În multe cazuri, prevenirea este cea mai bună procedură, așa că descoperă ce exerciții să nu faci și concentrează-te pe poziția ta de odihnă.

Cum ameliorați rapid durerile de gât și spate?

Pe lângă cremele topice pentru ameliorarea disconfortului, puteți lua analgezice fără prescripție medicală, cum ar fi advil, sau puteți încerca un tratament rece și cald pe locul afectat. Faceți o practică de a face întinderi ușoare și exerciții înainte și după activități fizice epuizante. Păstrați o poziție excelentă și luați pauze regulate, mai ales dacă vă veți odihni sau doriți perioade prelungite. În cele din urmă, selectați dintre pernele ideale pentru durerile de spate, pentru a evita dezalinierea spatelui, care ar putea crea sau agrava durerea de spate. Dacă durerile de gât și de spate persistă sau se agravează, solicitați îndrumare clinică.

13 ideal pentru dureri de gât și spate

Cel mai bun total:

Bengay, loțiune ultra puternică pentru ameliorarea disconfortului — 16,00 USD

Loțiunea Bengay este un nume de încredere pentru ameliorarea eficientă și sigură a durerilor de gât și spate. Se obține 3 ingrediente energetice: salicilat de metil, mentol și camfor. Datorită acestei formule cu triplă acțiune, clienții au simțit o senzație de răcoare imediat după aplicare, aderată de o ușurare profundă a masei musculare încordate. Un atribut suplimentar pe care l-au apreciat în ceea ce privește loțiunea Bengay este uniformitatea groasă, dar negrasă, pe care o puteți freca în mod convenabil în piele pentru o ușurare cu acțiune rapidă.

Un dezavantaj este că parfumul este suficient de puternic pentru ca alți oameni să-l miros pe tine, totuși mulți recenzenți chiar nu s-au supărat, deoarece unora le-a plăcut mirosul. Din fericire, numele mărcii oferă, de asemenea, o poftă Bengay fără parfum pentru cei cu nas delicat și, de asemenea, unele ușor parfumate pentru cei care doresc un miros tonificat.

Pro:

 • Atenuare cu acțiune rapidă
 • Efect de aer condiționat
 • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

 • Miros puternic

Cea mai bună gheață:

Biofreeze, loțiune pentru ameliorarea durerii cu mentol — 12,00 USD

Dacă o pungă de gheață nu funcționează, această cremă răcoritoare pentru ameliorarea disconfortului de la Biofreeze ar putea fi serviciul. Real pentru numele său, această loțiune topică produce un rezultat imediat de aer condiționat care ajută la amorțirea zonei deteriorate pentru a atenua durerea. Deoarece folosește mentolul ca ingredient energetic, vine cu un miros plăcut de mentol pe care unii recenzenți nu l-au găsit copleșitor, deși unii au considerat că este. Unii oameni au mormăit în legătură cu parfumul care persistă și pentru mult timp, în special atunci când folosesc mult produs.

Spre deosebire de alte loțiuni, crema de calmare a durerii Biofreeze are o uniformitate netedă, ușor de aplicat, care nu lasă o senzație lipicioasă și uleioasă. În cele din urmă, mulți oameni au apreciat cum este infuzat cu ulei de sâmburi de struguri, care funcționează ca o cremă naturală pentru a evita uscarea zonei afectate la utilizare repetată.

Pro:

 • Impactul de răcire
 • Negras și foarte ușor de utilizat
 • Hidratant

Dezavantaje:

 • Miros persistent de mentol care ar putea fi la fel de bine pentru unii oameni

Cel mai bun cald:

Penetrex, Joint & & Loțiune pentru terapie pentru țesuturi musculare– 19,00 USD

Dacă încercați să găsiți o frecvență naturală a țesutului muscular care să ofere o senzație reconfortantă și confortabilă, consultați Penetrex Joint & & Loțiune de tratament pentru masa musculară. Această loțiune topică fără parabeni folosește un amestec complet natural de vitamina B6, metilsulfonilmetan (MSM) și arnică – o plantă erbacee cunoscută pentru casele sale antiinflamatoare și pentru ameliorarea durerii. Arnica este recunoscută pentru că oferă o ușurare profundă a țesutului muscular și a disconfortului articular, făcând Penetrex un concurent proeminent pentru cea mai bună cremă pentru artrită de pe piață.

Este nevoie de câteva minute după aplicare pentru ca senzația de încălzire să se integreze, odată ce o face, mulți clienți au simțit o atenuare instantanee a disconfortului. Unele creme au mirosuri puternice, dar loțiunea Penetrex are o aromă cu adevărat ușoară de mentol, așa că este fără riscuri pentru cei cu nas sensibil. Mulți oameni le-a plăcut de fapt formula non-grasă, care nu pătează.

Pro:

 • Ingrediente active naturale
 • Formulă negrasă, care nu pătează
 • Parfum ușor

Dezavantaje:

 • Puțin costisitor
 • Potrivit numai pentru micile disconforturi și dureri

Ideal înghețat și amp; & cald:

Icy Hot, No Mess Roll-On– 13,00 USD

Icy Hot No Mess Roll-On este opțiunea ideală pentru ameliorarea durerii dacă vă concentrați pe beneficii și ameliorarea imediată a disconfortului. Dacă sunteți genul de persoană căreia nu-i place să își unse mâinile, vă veți bucura de dimensiunea prietenoasă cu călătoriile cu un aplicator roll-on pentru aplicare fără dezordine. După cum puteți ghici din nume, acesta utilizează un amestec de efecte de încălzire și răcire pentru a amorți zona și a calma durerea. Deși este și mai asemănător unui gel decât o cremă, este foarte ușor și se usucă rapid. De asemenea, nu vă pătează hainele, așa că nu vă veți reconsidera folosirea în timp ce vă abordați ziua. La fel ca multe alte masaje cu masa musculară, Icy Hot Roll-On are, de asemenea, un miros de mentol, dar mulți oameni l-au descoperit extrem de ușor și destul de plăcut.

Pro:

 • Aplicator roll-on fără dezordine
 • Formulă cu uscare rapidă
 • Aroma ușoară de mentol

Dezavantaje:

 • Se găsește doar într-un container mic

CBD ideal:

Remedial Pax, Instant HРµmp Lotion– 20,00 USD

Crema de cânepă REMEDIAL PAX este o cremă pentru ameliorarea disconfortului pe bază de botanică. Se folosește de elementele analgezice și antiinflamatorii ale extractului de cânepă și uleiului din semințe de cânepă. De asemenea, este formulat cu ingrediente organice precum arnica, extract de turmeric, aloe vera, ulei de eucalipt și diverse alte uleiuri naturale.

Deși este comercializat pentru a acționa rapid, multor clienți au avut nevoie de cinci minute pentru a simți cu adevărat atenuarea disconfortului, ceea ce nu a fost o problemă pentru unele persoane, deoarece a fost foarte eficient. CBD din această loțiune include un rezultat frumos de relaxare musculară, ideal pentru a fi utilizat chiar înainte de culcare. Cu toate acestea, având CBD ca ingredient principal, îl face puțin costisitor. În ceea ce privește mirosul, are un parfum de ierburi și mentol pe care oamenii îl plac cu adevărat, dar unii l-ar putea descoperi puțin la fel de puternic.

Aceste 13 creme și unguente ameliorează durerile de spate în doar câteva secunde

Pro:

 • Ingrediente active naturale
 • Rezultat de relaxare musculară
 • Hidratant

Dezavantaje:

 • Puțin scump
 • La lucru durează câteva minute

Buget ideal:

Balsam de tigru, loțiune ultra-rezistentă pentru ameliorarea durerii — 8,00 USD

Cu o istorie de ameliorare a durerii de peste 100 de ani, Tiger Balm este o soluție testată și testată pentru ameliorarea durerii. Secretul său se bazează pe formula sa pe bază de plante de camfor și mentol pentru a produce un impact puternic de răcire care ajută la calmarea masei musculare minore și a disconfortului articular. Acest lucru îl face printre cei mai eficienți adepți de artrită pentru cei care au un plan bugetar. De asemenea, este dezvoltat cu o gamă de uleiuri vitale care ajută la scăderea rigidității și a durerii țesutului muscular.

Unul dintre principalii factori de marketing este prețul accesibil, plus adevărul că este disponibil în mod obișnuit în magazinele de medicamente și supermarketuri. Cu toate acestea, este, de asemenea, înțeles pentru parfumul său solid, care ar putea fi respingător pentru unii. Încă un punct de remarcat este că poate decolora hainele dvs., așa că aveți grijă când îl utilizați.

Pro:

 • Ingredientele pe bază de plante
 • Efect de răcire solid
 • Eficient din punct de vedere al costurilor

Dezavantaje:

 • Poate decolora hainele
 • Aroma solidă

Cel mai bun roll-on:

Aspercreme Lidocaine Roll-On pentru ameliorarea durerii — 9,00 USD

Folosirea cremei pentru atenuarea disconfortului în acele zone greu accesibile de pe spate poate fi iritant, mai ales dacă aveți probleme de flexibilitate. Din fericire, Aspercreme are soluția. Este una dintre alegerile de top pentru cea mai bună cremă de lidocaină de pe piață, în plus față de una dintre alegerile noastre principale pentru cea mai bună durere a nervilor dornici din spate. Unul dintre principalele sale caracteristici este roll-on-ul ușor de utilizat, care vă permite să utilizați articolul în locuri greu accesibile — minus mizerie.

Conține 4% lidocaină care ajută la amorțirea locației dureroase în câteva minute de la aplicare. Numeroși clienți le-a plăcut exact cum formula se epuizează rapid și nu lasă o senzație lipicioasă după aceea. Acest roll-on este infuzat cu uleiuri esențiale (puteți alege dintre patru arome) mai degrabă decât parfumul obișnuit de mentol. Un punct de remarcat: lidocaina amorțește doar locația pentru ameliorarea durerii, așa că, dacă încercați să găsiți ceva pentru a trata umflarea sau umflarea, poate doriți să vă uitați la alte opțiuni.

Pro:

 • Aplicație roll-on ușoară
 • Instilat cu uleiuri importante
 • Formulă cu uscare rapidă, nelipicioasă

Dezavantaje:

 • Nu va ușura inflamația

Cel mai bun gel:

Sombra Cozy Discomfort Relief Gel– 17,00 USD

Gelul Sombra Cozy Pain Relief oferă o experiență relaxantă, caldă și răcoroasă, datorită amestecului său complet natural de mentol, camfor și hamamelis. Este formulat pentru a fi absorbit rapid chiar în piele. Câțiva recenzenți au observat instantaneu absorbția rapidă — pornește de la rece ca gheață și devine încet mai cald pentru a ajuta țesuturile musculare să se relaxeze.

În ciuda faptului că are mentol ca componentă energetică, are un parfum subtil de citrice pe care mulți îl iubește cu adevărat. Gelul Sombra pentru ameliorarea disconfortului face o sarcină minunată de a oferi o atenuare rapidă a disconfortului care durează ore întregi și este produsă în special de dureri de spate și artrită. Aveți grijă să nu aplicați prea mult la început, pentru că puțin este un drum lung, iar dacă includeți prea mult poate provoca iritabilitate pe piele.

Pro:

 • Negras și fără pată
 • Parfum plăcut de citrice
 • Confort deosebit și senzație grozavă

Dezavantaje:

 • Poate să nu fie potrivit pentru pielea delicată

Cel mai bun pentru durerea cronică:

Topricin, loțiune terapeutică pentru ameliorarea disconfortului — 18,00 USD

Loțiunea de terapie pentru atenuarea disconfortului Topricin oferă o opțiune sigură, dar eficientă, pentru ameliorarea disconfortului pentru orice vârstă, de la copii până la persoanele în vârstă și cele însărcinate. Această loțiune topică de la Topricin este formulată în special pentru artrită, tunelul carpian și disconfortul articulațiilor și a masei musculare. Constă din ingrediente active naturale (cum ar fi arnica, belladona și multe altele) care nu numai că abordează ameliorarea disconfortului, ci și alte semne și simptome precum umflarea, inflamația, disconfortul și chiar spasmele musculare.

Pro:

 • Ideal pentru orice vârstă
 • Sigur pentru persoanele în așteptare
 • Are componente naturale

Dezavantaje:

 • Unele componente naturale pot declanșa o reacție alergică
 • Puțin scump

Cel mai bun cu lidocaină:

Uber Numb, 5% Lidocaină Loțiune topică amorțitoare — 17,00 USD

Acest țesut muscular de la Uber Numb este vegan și nu vă va usca pielea. Este creat cu 5% lidocaină, vitamina E și alantoină pentru a ajuta la atenuarea disconfortului, umflăturilor, disconfortului și mâncărimii în timp ce hidratează și hidratează pielea. Această combinație îl face un analgezic favorit printre fanaticii tatuajului.

Este, de asemenea, hipoalergenic, deci este o alegere minunată pentru cei cu alergii ale pielii și piele delicată. Având în vedere că este o loțiune pe bază de apă, se absoarbe rapid în piele, ameliorând durerea cu acțiune rapidă în mai puțin de cinci minute. O problemă tipică a fost că ameliorarea durerii nu durează la fel de mult ca diferite alte loțiuni.

Pro:

 • Hidratant
 • Hipoalergenic și fantastic pentru pielea delicată
 • Pe bază de apă pentru o absorbție mai rapidă

Dezavantaje:

 • Atenuarea disconfortului și amorțeala se diminuează rapid
 • Puțin scump

Cel mai bun pentru sportivi:

Voltaren, Gel de disconfort pentru inflamații articulare– 19,00 USD

Fie că ești un atlet profesionist sau pur și simplu un fanatic al activităților sportive, gelul pentru ameliorarea disconfortului Voltaren este potrivirea perfectă pentru cei cu un mod de viață energizant. Este, de asemenea, una dintre cele mai eficiente creme pentru inflamarea articulațiilor pentru cei care suferă de disconfort articular. Acest gel medicamentos constă din componenta energetică diclofenac de sodiu, care ajută la inhibarea producerii de substanțe chimice care induc durerea în organism pentru atenuarea instantanee a disconfortului.

Diclofenacul poate oferi în plus asistență pentru nervii sciatici, făcând din acesta cel mai bun disconfort de sciatică de pe lista noastră. Este disponibil într-un tub de dimensiuni de călătorie cu un capac cu filet protejat, multe persoane consideră că este cu adevărat fără probleme de utilizat în mișcare. Dacă aveți de-a face cu durere persistentă, totuși, așteptați-vă să utilizați Voltaren de mai multe ori pe zi (de aproximativ 4 ori, conform recomandărilor). În cele din urmă, multor clienți le-a plăcut parfumul său plăcut, dar moderat, așa că sugerăm acest lucru persoanelor cu nas delicat.

Pro:

 • Miros moderat
 • Combate disconfortul muscular profund
 • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

 • Poate necesita mai multe re-aplicari

Ideal fără parfum:

Crema analgezică musculară Blue Emu — 27,00 USD

Această loțiune topică fără parfum folosește ulei de emu ca ulei furnizor pentru ingrediente precum aloe vera și metilsulfonilmetan (MSM), care ajută la absorbția rapidă și la ameliorarea durerii. Aloe vera oferă cremei un rezultat răcoritor, dar este mult mai rafinată în contrast cu diferite alte creme cu mentol. Este extrem de hidratant, totuși nu lasă o senzație grasă, așa că credem că ar fi un costum grozav pentru pielea uscată și sensibilă. De asemenea, este sigur să aplicați din nou de mai multe ori pe parcursul zilei pentru ameliorarea durerii pe tot parcursul zilei. Cei cu alergii la fructe de mare sau crustacee ar trebui să evite acest produs având în vedere că conține glucozamină, un ingredient energetic provenit din crustacee.

Pro:

 • Fără parfum și fantastic pentru tipurile de piele sensibilă
 • Formulă non-grasă
 • Hidratant

Dezavantaje:

 • Conține componente non-vegane
 • O mică rată de biți

Ideal natural

Dr. Balsam magic organic Bronner’s, Arnica-Mentol– 14,00 USD

Pentru o loțiune eficientă și naturală pentru ameliorarea disconfortului, Balsamul magic organic al Dr. Bronner este o alegere populară. Prezintă un amestec natural de arnică, mentol, camfor și ulei de mentă, care efectuează o lucrare extraordinară, atenuând disconfortul, umflarea și migrenele ale țesutului muscular și articulațiilor. Acest amestec emite o senzație plăcută, răcoritoare și un parfum grozav de mentă care este blând la nas. În plus, include componente hidratante precum avocado, jojoba și ulei de cânepă pentru a evita pielea complet uscată și crăpată. Cu toate acestea, poate lăsa o senzație grasă pe piele după utilizare. Este puțin costisitor și vine doar într-un container mic, dar, din fericire, aveți nevoie doar de un procent pentru a vedea rezultate rapide.

Pro:

 • Ingredient activ natural
 • Hidratant
 • Sigur pentru copii

Dezavantaje:

 • Lasa o senzatie de grasime pe piele